Esteettömät kalusteratkaisut terveydenhuollon projekteissa

Pääkuva

Esteettömät kylpyhuonekalusteet sairaaloissa ja hoivakodeissa

Sairaalaympäristössä käytettävien kylpyhuonekalusteiden valinta vaikuttaa potilaiden hyvinvointiin ja sairaalan tehokkaaseen toimintaan. Esteettömyys, hygieenisyys ja puhdistettavuus ovat avaintekijöitä, jotka on otettava huomioon kalusteita valittaessa. Oikein suunnitellut ja valitut kalusteet auttavat parantamaan sairaalaympäristön turvallisuutta ja potilaiden kokonaisvaltaista hoitoa.

Esteetön ympäristö

Esteettömässä ympäristössä kaikilla tilan käyttäjillä on samat mahdollisuudet toimia ja liikkua. Esteettömässä ympäristössä huomioidaan paitsi fyysinen liikkuminen myös erilaiset aistiesteet, kuten näkemiseen, kommunikointiin, kuulemiseen tai ymmärtämiseen liittyvät tekijät. Tavoitteena on, että kaikki käyttäjät voivat osallistua ympäristön toimintaan ilman rajoitteita. Esteetön ympäristö helpottaa myös tilojen ylläpitoa ja siivousta.

Ympäristö tai yksittäinen rakennus katsotaan esteettömäksi silloin, kun se on käyttäjille toimiva, turvallinen ja miellyttävä, ja kaikkiin tiloihin on helppo päästä. Esteettömässä ympäristössä tilat ja niiden toiminnot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja loogisiksi, jotta kaikki käyttäjät voivat hyödyntää niitä vaivattomasti. Tavoitteena on varmistaa, että esteettömyys ulottuu kaikille käyttäjäryhmille, edistäen samalla osallisuutta ja mukavuutta.

Kalusteiden puhdistettavuus ja hygieenisyys

Sairaalaympäristössä hygienia on avaintekijä infektioiden ehkäisyssä. Kylpyhuonekalusteet, kuten vesikalusteet, wc-istuimet ja pesualtaat, on valittava siten, että ne voidaan pitää mahdollisimman puhtaina. Materiaalien tulee kestää voimakkaita puhdistusaineita ja desinfiointia.

Löydät valikoimastamme juuri oikeat tuotteet esteettömän kylpyhuoneen tarpeisiin. Kylpyhuone-, vesi- ja suihkukalusteet sekä tukitelineet alan parhailta valmistajilta ovat saatavilla nopealla toimitusajalla. 

Tutustu tuotesarjoihin

Varaa aika Etsi myymälä