Terveydenhuolto ja palvelutalot

Sairaala- ja hoivarakennusten suunnittelussa korostuu oikeiden materiaalien valinta. Kestävyys, helppohoitoisuus ja ennen kaikkea turvallisuus ovat keskeisiä tekijöitä, joiden avulla varmistetaan onnistunut lopputulos. Oikeat materiaalit luovat pohjan terveellisille ja turvallisille tiloille, jotka vastaavat niin henkilökunnan kuin potilaidenkin tarpeisiin.
Pääkuva

Mielen ja kuntoutuksen talo, Jyväskylä

Pintamateriaalit sairaaloissa ja hoivakodeissa

Turvalliset ja kestävät ratkaisut terveydenhuollon kohteisiin 

Sairaaloiden ja hoivakotien rakentamisessa oikeat materiaalivalinnat näyttelevät merkittävää roolia onnistuneessa lopputuloksessa. Materiaalien ja tuotteiden pitää olla erittäin kestäviä, helposti puhdistettavia ja ennen kaikkea turvallisia. Myös värimaailman tulee sopia sairaala- ja hoivakotimiljööseen. 

Sairaaloiden pintamateriaalit valitaan huolellisesti ottaen huomioon terveydenhuollon erityisvaatimukset. Valinnassa korostuvat korostuvat turvallisuus, terveellisyys, kestävyys sekä viihtyisyys. Materiaalien on myös täytettävä kohteilta vaaditut viranomaismääräykset mm. päästöjen, paloturvallisuuden ja akustiikan suhteen. Lattiamateriaalien ja seinäpinnoitteiden on oltava paitsi pestäviä myös kulutuksenkestäviä. Kalusteiden on oltava helposti puhdistettavia ja tilojen muunneltavuutta on tuettava erityisesti potilaiden tarpeisiin vastaamiseksi. 

Me Laattapiste-Pukkilassa olemme kumppanisi sairaala-, hoivakoti- ja palvelutaloprojektien onnistuneessa toteuttamisessa – vuosikymmenten kokemuksella. Teemme tottuneella otteella yhteistyötä suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa tarjoten monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita sekä asiantuntevaa palvelua. Laajasta tuotevalikoimastamme saat sairaala- ja hoivarakentamisen projekteihin mm. keraamiset laatat, esteettömät kalusteet, antibakteeriset vinyylit, tekstiilimatot sekä vesikalusteet.

Mikäli olet suunnittelemassa sairaala- tai hoivakotikohdetta, olemme mielellämme apunasi kaikissa pintamateriaaleihin ja esteettömiin kylpyhuonekalusteisiin  liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja kerro meille ideoistasi tai tarpeistasi!

Terveydenhuollon kohteisiin suosittelemamme pintamateriaalit

Etsitkö pintamateriaaleja terveydenhuollon projekteihin? Olemme koonneet laajan valikoiman tuotesarjoja, joista voit valita. Tutustu valikoimaamme, ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varmista, että valintasi täyttävät terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Tutustu toteuttamiimme terveydenhuollon kohteisiin

Esteettömien kalusteiden referenssit

Varaa aika Etsi myymälä