Omamyyjä-palvelu

Olivat tarpeesi sitten suuria tai pieniä, Laattapisteen Omamyyjä-palvelun henkilökohtainen apu auttaa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun, kun se sinulle parhaiten sopii. Vaara oma henkilökohtainen palveluaikasi ja ota ohituskaista onnistumisen lähtöpisteeseen!

Palvelun edut:

  • Matalalla kynnyksellä varattavissa oleva palveluaika.
  • Henkilökohtainen palvelu.
  • Nopea ja ketterä palvelu.
  • Pieniin ja isoihin tarpeisiin.

Jos sinulla on pientä päivitystarvetta esimerkiksi kylpyhuoneessa, tai muissa kodin tiloissa, niin Laattapisteen Omamyyjä-palvelu on juuri sinua varten! Matalan kynnyksen palvelun avulla saat nopeasti ja ketterästi vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, olivat ne miten pieniä tahansa.

Varaamalla ajan ennakkoon, et joudu odottamaan myymälässä, vaan pääset suoraan keskustelemaan Laattapisteen asiantuntijan kanssa. Näin pienetkin projektit saavat nopean startin!

Ajanvaraus onnistuu näppärästi verkossa, mutta voit myös laittaa sähköpostia (asiakaspalvelu@laattapiste.fi) asiakaspalveluumme tai olla meihin yhteydessä puhelimitse (p. 09 878 031). Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan ajan tapaamiselle lähimmässä Laattapisteen myymälässä. 

Varaa aika verkossa

Varaa nyt

Varaa aika sähköpostilla

Lähetä viesti

Soita asiakaspalveluun

Soita

Varaa tapaaminen

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä