HakuSuunnittelu

Kaipaatko ideoita kylppäriin tai haluatko havainnollistaa omat suunnitelmasi 3D-kuvin? Varaa etä- tai myymälätapaaminen tai kätevä kotikäynti. Suunnittelutapaamisen pohjalta myyjä tekee ehdotuksen siitä, miltä remontoitava tila voisi näyttää.

Palvelun edut:

  • Saat remontoitavasta tilasta tasokkaat 3D-kuvat, jotka havainnollistavat muutoksen.
  • Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa sekä asiantuntevaa apua materiaalivalintoihin. Myyjillämme on monipuolinen osaaminen tuotteiden eri ominaisuuksista sekä tuotteiden valinnassa huomioitavista asioista.
  • Suunnittelussa otetaan huomioon remontin tekniset vaatimukset, ja saat myös ideoita toimivista tila- ja säilytysratkaisuista sekä vinkkejä tehokkaaseen tilankäyttöön.
  • Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää täysin etänä tai halutessasi voit valita myös kätevän kotikäynnin. Etäsuunnittelutapaamisen hinta hyvitetään tilauksen loppusumman ylittäessä 1000 €. Kotikäynnin hinta hyvitetään meiltä hankitun avaimet käteen -remontin yhteydessä.
  • Voit hyödyntää suunnittelupalvelua harkitessasi avaimet käteen -kylpyhuoneremonttia, mutta myös hankkiessasi meiltä pelkät tuotteet tai esimerkiksi kylpyhuonekalusteet ja niiden asennuksen.

Hyödynnä kylpyhuoneen suunnittelu

Tarjoamme käyttöösi asiantuntevaa suunnittelupalvelua, joka sisältää muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat remontoitavasta tilasta.

Suunnittelutapaamisessa kylpyhuonemyyjä kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi. Keskustelun pohjalta hän laatii ehdotuksen ja tarvittaessa myös tasokkaat 3D-kuvat siitä, miltä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttää. Luonnollisen oloisten ja varsin todenmukaisten kuvien avulla muutoksen ja eri vaihtoehtojen hahmottaminen on helppoa.

Kylpyhuonesuunnittelu voidaan järjestää veloituksetta lähimmässä myymälässä tai maksullisena etätapaamisena, jonka koko hinta hyvitetään ostaessasi tuotteita tai palveluita vähintään 1 000 eurolla. Halutessasi voit varata myös lisämaksullisen kotikäynnin, jonka koko hinta hyvitetään meiltä hankitun avaimet käteen -kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Huomaathan, että 3D-kuvat ovat vain suuntaa antavat ja eivät siten sovellu virallisiksi rakennuslupakuviksi. Rakennuslupakuvat tulee tilata arkkitehdiltä tai LVIS-suunnittelijalta.

Katso myös