Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK


Suunnittelu

Kaipaatko ideoita kylppäriin tai haluatko havainnollistaa omat suunnitelmasi 3D-kuvin? Varaa maksuton etä- tai myymälätapaaminen tai kätevä kotikäynti. Suunnittelutapaamisen pohjalta myyjä tekee ehdotuksen siitä, miltä remontoitava tila voisi näyttää.

Palvelun edut:

  • Saat remontoitavasta tilasta tasokkaat 3D-kuvat, jotka havainnollistavat muutoksen.
  • Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa sekä asiantuntevaa apua materiaalivalintoihin. Myyjillämme on monipuolinen osaaminen tuotteiden eri ominaisuuksista sekä tuotteiden valinnassa huomioitavista asioista.
  • Suunnittelussa otetaan huomioon remontin tekniset vaatimukset, ja saat myös ideoita toimivista tila- ja säilytysratkaisuista sekä vinkkejä tehokkaaseen tilankäyttöön.
  • Maksuton suunnittelutapaaminen voidaan järjestää täysin etänä. Halutessasi voit valita myös kätevän kotikäynnin, jonka koko hinta hyvitetään meiltä hankitun avaimet käteen -remontin yhteydessä.
  • Voit hyödyntää suunnittelupalvelua harkitessasi avaimet käteen -kylpyhuoneremonttia, mutta myös hankkiessasi meiltä pelkät tuotteet tai esimerkiksi kylpyhuonekalusteet ja niiden asennuksen.

Hyödynnä maksuton kylpyhuoneen suunnittelu

Tarjoamme käyttöösi veloituksetta asiantuntevaa suunnittelupalvelua, joka sisältää muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat remontoitavasta tilasta.

Suunnittelutapaamisessa kylpyhuonemyyjä kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi. Keskustelun pohjalta hän laatii ehdotuksen ja tarvittaessa myös tasokkaat 3D-kuvat siitä, miltä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttää. Luonnollisen oloisten ja varsin todenmukaisten kuvien avulla muutoksen ja eri vaihtoehtojen hahmottaminen on helppoa.

Kylpyhuonesuunnittelu voidaan järjestää joko lähimmässä myymälässä tai etätapaamisena. Halutessasi voit varata myös lisämaksullisen kotikäynnin, jonka koko hinta hyvitetään meiltä hankitun avaimet käteen -kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Huomaathan, että 3D-kuvat ovat vain suuntaa antavat ja eivät siten sovellu virallisiksi rakennuslupakuviksi. Rakennuslupakuvat tulee tilata arkkitehdiltä tai LVIS-suunnittelijalta.

Katso myös