Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK


Suunnittelu

Kaipaatko ideoita kylppäriin tai haluatko havainnollistaa omat suunnitelmasi 3D-kuvin? Varaa maksuton tapaaminen, jonka pohjalta myyjä tekee ehdotuksen siitä, miltä remontoitava tila voisi näyttää.

Palvelun edut:

  • Hyvä suunnittelu, kustannustehokas remontti
  • Laadukkaat materiaalit ja uusin tieto trendeistä sekä tuotteista ja niiden ominaisuuksista
  • Kylpyhuonemyyjämme hallitsevat alan tekniset vaatimukset

Kylpyhuonemyyjämme tuntevat uusimmat trendit sekä hallitsevat standardit ja tekniset vaatimukset, joita kylpyhuoneessa ja muissa kosteissa tiloissa on paljon. Laajasta valikoimastamme he löytävät varmasti tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat ratkaisut ja tuotteet.

Suunnittelutapaamisessa kylpyhuonemyyjä kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi. Keskustelun pohjalta hän laatii ehdotuksen ja tarvittaessa myös tasokkaat 3D-kuvat siitä, miltä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttää. Luonnollisen oloisten ja varsin todenmukaisten kuvien avulla muutoksen ja eri vaihtoehtojen hahmottaminen on helppoa.

Huomaathan, että 3D-kuvat ovat vain suuntaa antavat ja eivät siten sovellu virallisiksi rakennuslupakuviksi. Rakennuslupakuvat tulee tilata arkkitehdiltä tai LVIS-suunnittelijalta.

Katso myös