Suunnittelupalvelu

Unelmasi ja tarpeesi muuttuvat konkreettisiksi tuotevalinnoiksi ja tilaratkaisuiksi yhdessä osaavan ammattilaisen kanssa - aina budjettiasi kunnioittaen. Olet sitten rakentamassa kylpyhuonetta, uima-allasta tai vaikkapa spa-osastoa, suunnittelijan kanssa löydät tuhansien tuotteidemme joukosta juuri ne teknisesti ja visuaalisesti sinulle oikeat valinnat. Teemme sinulle 3D-kuvat ja 360 tilamallit, tarkat määritykset materiaaleista sekä määrälaskennan. Tekninen tukemme on myös aina saatavilla toteutusvaiheessa.​

Palvelun edut:

  • Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa sekä asiantuntevaa apua materiaalivalintoihin. Myyjillämme on monipuolinen osaaminen tuotteiden eri ominaisuuksista sekä tuotteiden valinnassa huomioitavista asioista.
  • Suunnittelussa otetaan huomioon remontin tekniset vaatimukset, ja saat myös ideoita toimivista tila- ja säilytysratkaisuista sekä vinkkejä tehokkaaseen tilankäyttöön.
  • Saat remontoitavasta tilasta tasokkaat 3D-kuvat, jotka havainnollistavat muutoksen.
  • Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myyjän toimesta kotikäyntinä, myymälätapaamisena tai etäyhteyden kautta.

Hyödynnä kylpyhuoneen suunnittelu

Tarjoamme käyttöösi asiantuntevaa suunnittelupalvelua, joka sisältää muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat remontoitavasta tilasta.

Suunnittelutapaamisessa kylpyhuonemyyjä kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi. Keskustelun pohjalta hän laatii ehdotuksen ja tarvittaessa myös tasokkaat 3D-kuvat siitä, miltä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttää. Luonnollisen oloisten ja varsin todenmukaisten kuvien avulla muutoksen ja eri vaihtoehtojen hahmottaminen on helppoa.

Kylpyhuonesuunnittelu voidaan järjestää veloituksetta lähimmässä myymälässä tai etätapaamisena. Halutessasi voit varata myös lisämaksullisen kotikäynnin, jonka koko hinta hyvitetään ostaessasi tuotteita tai palveluita vähintään 1 000 eurolla.

Huomaathan, että 3D-kuvat ovat vain suuntaa antavat ja eivät siten sovellu virallisiksi rakennuslupakuviksi. Rakennuslupakuvat tulee tilata arkkitehdiltä tai LVIS-suunnittelijalta.

Varaa aika

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä