Kudottu vinyyli terveydenhuollon tiloissa

Pääkuva

Fitnice Memphis -sarjan kudotun vinyylin raaka-aineena käytetään PVC-päällysteistä polyesterilankaa. Tuotteet eivät sisällä antimonia eivätkä ftalaatteja.

Kudottu vinyyli tuo viihtyisyyttä terveydenhuollon tiloihin

Kudottu vinyyli tuo kodinomaista lämpöä terveydenhuollon ja palvelutalojen tiloihin kuten aulaan, käytävälle ja toimistotiloihin. Kudottu vinyylilattia on antibakteerinen, kestävä ja askelääniä vaimentava. Kudottu vinyylitapetti on omiaan seinäpinnoille ja tiskien etupintaan, sillä se kestää erinomaisesti hankausta.

Vertisolin valmistama Fitnice kudottu vinyyli on tekninen hankausta kestävä pintamateriaali, jossa yhdistyvät tekstiilin tuntu ja vinyylin kestävyys. Tuotteet kudotaan PVC-langoista, lisäksi lattiatuotteissa on PVC-pohja. Kudottua vinyylilattiaa on saatavana rullatavarana sekä eri muotoisina laattoina. Rullalla toimitettava kudottu vinyylimatto muodostaa yhtenäisen lattiapinnan, kun vuotien saumat juotetaan yhteen. Laattamallisissa saumat asennetaan toisiaan vasten puskuun. Kudottu vinyylilattia on tutkitusti antibakteerinen. Kudotun vinyylin langat on kutomisen jälkeen laminoitu yhteen, joten kudelman alle ei pääse likaa.

Kudotun vinyylin käyttökohteet sairaaloissa ja palvelutaloissa

  1. Aula
  2. Käytävät
  3. Toimistotilat 

Kudotun vinyylin etuja

  • Antibakteerinen Kudottu vinyylilattia on tutkitusti antibakteerinen.
  • Kestää hankausta Kudotun vinyylitapetin tarkoitus on suojata seiniä hankaukselta
  • Pitää värinsä Kudottu vinyyli kestää auringonvaloa haalistumatta
  • Parantaa akustiikkaa Kudottu vinyylilattia vaimentaa askelääniä
  • Turvallinen Kudotun vinyylilattian liukkausluokka on R9 ja paloluokka (Bfl-S1). Tuotteet eivät sisällä ftalaatteja eikä antimonia

Tutustu terveydenhuollon tiloihin suosittelemiimme sarjoihin

Varaa aika Etsi myymälä