Dansani Pro -sarja osana Lehdon tehokasta KVR-mallia

21.03.2022
Lehdon toteuttamissa kokonaisvastuurakentamisen projekteissa eli KVR:issä taloyhtiö saa aina kiinteän hinnan. Tämän toimintamallin ansiosta taloyhtiö säästyy yllättäviltä lisäkuluilta ja asukkaat voivat aidosti vaikuttaa esimerkiksi omien kylpyhuoneidensa toteutukseen, valitsemalla juuri omiin tarpeisiinsa sopivat kylpyhuonekalusteet. Kun suunnittelu toteutetaan kokeneen urakoitsijan kanssa, pystytään kerralla luomaan toteutuskelpoiset suunnitelmat. Toimivan KVR-mallin ansiosta urakan aikaisia muutoksia tulee todella vähän ja muutoksien mahdollisesti aiheuttamista kustannuksista vastaa urakoitsija.
Havainnekuva 1

Asukkaalle esitetty havainnekuva kylpyhuoneen toteutuksesta Dansani Pro -sarjan allaskalustesetillä sekä valaisinpeilikaapilla.

Valmis kylpyhuone 1

Asukkaan hyväksymän suunnitelman pohjalta toteutettu kylpyhuone.

”Dansani Pro -kylpyhuonekalustesarjan laatu ja asennustapa on sama läpi linjan. Osakkaat voivat valita ominaisuuksia erittäin laajasti mieltymystensä mukaan ja kylpyhuoneista tuleekin lähes aina visuaalisesti uniikkeja, mutta asennustavat ovat sen sijaan aina samanlaiset.”
Jaakko Hartikainen Myyntipäällikkö, putkiremontit

Dansani Pro -sarjan avulla valinnanvapautta asukkaille sekä sujuvampaa työskentelyä asentajille

Asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden takia Lehdolle on äärimmäisen tärkeää, että heidän käyttämänsä kylpyhuonekalusteet ovat laadukkaita, vaivattomia asentaa ja saapuvat työmaille aina suunnitellusti.

Lehdon KVR-mallin toteutuksissa hyödynnetty laadukas Dansani Pro -kylpyhuonekalustesarja on suunniteltu asukkaiden näkökulmat huomioon ottaen. Sarjan avulla asukkaat pääsevät oikeasti vaikuttamaan siihen, millainen omasta kylpyhuoneesta tulisi ja asentajat pääsevät toteuttamaan kaikki kylpyhuoneet samoilla asennus- ja kiinnitysmitoilla. Samojen mitoituksien ansiosta sähköläpiviennit, ruuvikiinnitykset ja seinäviemäröinti sijoittuvat aina samoihin kohtiin.

Laajaan Dansani Pro -sarjaan kuuluu allaskaappeja ja -laatikostoja sekä erilaisia altaita useissa eri hintaluokissa. Kaikilla sarjan tuotteilla on hintaluokasta riippumatta aina sama korkea kosteudenkestävyys sekä 10 vuoden takuu.

Havainnekuva 2

Asukkaalle esitetty havainnekuva kylpyhuoneen toteutuksesta Dansani Pro -sarjan allaskalustesetillä sekä valaisinpeilikaapilla.

Valmis kylpyhuone 2

Asukkaan hyväksymän suunnitelman pohjalta toteutettu kylpyhuone.

Helppoa, ennakoitavaa ja kustannustehokasta

Etenkin korjausrakentamisessa työn osuus kustannuksissa korostuu. Tärkeä osa aikataulun ja kustannuksien hallitsemisessa on eri osa-alueiden vakiointi. Lehdon putkiremonteissa on vakioitu omat asentajat, suunnittelukumppanit sekä rakennuskanta. Systemaattisen tekemisen avulla onkin saavutettu parempaa laatua ja onnistuneita asiakaskokemuksia.

Dansani Pro -sarjan edut Lehdon toteuttamissa projekteissa:

  • Laajin kylpyhuonekalustevalikoima vakioasennustavalla
  • Estää kustannuksien karkaamisen
  • Vaivattomat ja laajat muutosmahdollisuudet
  • Korkea laatutaso vakiona koko mallistossa
  • Asennustyön vakiointi
  • Toimitusvarmuus
  • Aikataulujen pitävyys
  • Pitkä saatavuus
  • Elinkaariajattelu
  • Wau-kokemuksen tarjoaminen asukkaille

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä