Dansani Pro – kylpyhuonekalusteet ammattirakentamiseen

Rakennushankkeen eteneminen suunnitteluvaiheesta toteutukseen saattaa kestää varsin pitkään, mikä vaikeuttaa kohteen suunnittelua. Uusi Dansani Pro -kylpyhuonekalustesarja on ratkaisu tähän ja moneen muuhun ammattirakentamisen haasteeseen.
DANSANI PRO

 

Dansani Pro -kylpyhuonekalusteet – suunniteltu ammattirakentamisen tarpeisiin

Ammattirakentamisessa ajanjakso suunnittelun ja toteutuksen välillä on pitkä. Ajan kuluessa olosuhteet saattavat vaihtua, jolloin valittujen ratkaisujen on sopeuduttava muuttuneeseen tilanteeseen. Toisaalta myös paikallaan rakentamisen ja elementtituotannon tarpeet eroavat toisistaan, jolloin samat kylpyhuonekalusteet eivät välttämättä sovi kaikkiin kohteisiin. Lisäksi kylpyhuonekalusteiden kiinnitystekniikassa on tyypillisesti eroavaisuuksia, jolloin sarjan vaihtaminen toiseen ei aina ole mahdollista.

Uudessa Dansani Pro -kylpyhuonekalustesarjassa sähköläpiviennit, ruuvikiinnitykset ja seinäviemäröinti sijoittuvat samoihin kohtiin valitusta kalusteesta riippumatta. Kaikilla tuotetyypeillä on siis samat asennus- ja kiinnitysmitat, jolloin esimerkiksi allas- tai peilikaappi voidaan vaihtaa helposti toiseen tuotteeseen vaikka useammankin vuoden kuluttua. Kiinnitys on sama riippumatta siitä, onko kyse paikallaan rakentamisesta vai elementtituotannosta, joten suunnitteluvaiheessa tarvitsee tietää ainoastaan kylpyhuonekalusteen leveys. Dansani Pro -kalusteiden huoltaminen on helppoa, sillä esimerkiksi valaistuksenohjauksen osat saa vaihdettua peilikaappia seinästä irrottamatta.

Kuva1

Kylpyhuonekalusteet: Dansani Pro Good

Kuva2

Dansani Pro Good -peilikaapissa on kaksipuoliset peiliovet sekä pistorasia.

Kuva3

Dansani Pro Good -allaskaapissa on runsaasti säilytystilaa.

Kuva_1

Kylpyhuonekalusteet: Dansani Pro Better

Kuva_2

Dansani Pro Better -peilikaappiin on saatavilla virtaviivainen kalustevalaisin.

Kuva_3

Dansani Pro Better -allaskaapin laatikoissa tavarat pysyvät järjestyksessä.

Good, Better, Best ja Elite – Dansani Pro -kylpyhuonekalusteiden neljä tasoa

Dansani Pro -sarjaan kuuluu ovellisia ja laatikollisia allaskaappeja kahdessa eri syvyydessä, ohuita ja paksuja altaita, peilejä, peilikaappeja sekä korkeita kaappeja. Valinnan helpottamiseksi tuotteet on ryhmitelty sarjan sisällä materiaalien, varusteiden ja valaistuksen mukaan neljään eri luokkaan: Good, Better, Best ja Elite. Good-tuotteet ovat hyvää peruslaatua, kun taas Elite-tuotteet täyttävät vaativimmatkin toiveet.

Kuva_1

Kylpyhuonekalusteet: Dansani Pro Best

Kuva_2

Dansani Pro Best -peilikaapin mukana tulee muun muassa meikkipeili ja irtohylly.

Kuva_3

Korkeaan Dansani Pro Best -kaappiin saa kätevät pyykkipussit.

Kuva_1

Kylpyhuonekalusteet: Dansani Pro Elite

Kuva_2

Dansani Pro Elite -peilikaappiin sisältyy esimerkiksi magneetti kynsisaksille.

Kuva_3

Dansani Pro Elite -kylpyhuonekalusteet ovat aitoa, uritettua puuviilua.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä