Vinyylilaatat ja -lankut hotelleissa ja ravintoloissa

Pääkuva - vaaka

Pohjoismaisen minimalistinen Interface Northern Grain on vaalea, valoisa ja yksinkertaisesti kaunis LVT-lattia. Northern Grain on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta (KL42) ravintoloissa ja hotellien käytävillä. Akustiikkapohja Sound Choice® vaimentaa askelten kopinaa tehokkaasti.

Vinyylipäällysteet hotelleissa ja ravintoloissa

LVT eli vinyylilaatta on kestävä valinta hotellin ja ravintolan lattiamateriaaliksi, sillä se on kestävä, hiljainen, turvallinen ja helppohoitoinen materiaali. Valikoimassamme olevat vinyylilaatat ja -lankut kestävät kovaa kulutusta ja niiden runko on vedenkestävä. Kudottu vinyylilattia puolestaan tuo tilaan kodinomaista lämpöä yhdistämällä vinyylin kestävyyden, antibakteerisuuden ja tekstiilimäisen tekstuurin. Kudottu vinyylitapetti on omiaan esimerkiksi hotellin seinäpinnoille ja tiskien etupintaan, sillä se kestää erinomaisesti hankausta.

Valikoimastamme löydät kätevät ponttivinyylit, pienemmän hiilijalanjäljen Interface LVT:t sekä hankausta erinomaisesti kestävät kudotut vinyylit.

Kuva IF LVT

Interface LVT:n monet mahdollisuudet 

Interface LVT on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta (KL 42) mm. hotellien käytävillä ja ravintoloissa. Voit yhdistellä vinyylilankkuja kätevästi minkä tahansa Interface-tekstiililaatan kanssa ilman listoja. Pontittomat lankut voi asentaa myös kalanruotoon. Myös 50x50 laattamallisia LVT:tä löytyy useita eri kuosisia. Akustiikkapohja Sound Choice® vaimentaa askelten kopinaa tehokkaasti (-16 dB).

Interface LVT on yhteensopiva saman valmistajan tekstiililaattojen kanssa ilman materiaalien välisiä listoja. Näin myös kuvan mukainen samaan tasoon upotettu aluematto on kätevästi toteutettavissa. LVT:ssä on käytetty 39 % kierrätettyä materiaalia ja se on koko elinkaarensa ajan hiilineutraali Interfacen Carbon Neutral Floors -ohjelman mukaisesti.

Antibakteerinen kudottu vinyylilattia

Vertisolin valmistama Fitnice kudottu vinyyli on tekninen hankausta kestävä (KL 33) pintamateriaali, jossa yhdistyvät tekstiilin tuntu ja vinyylin kestävyys. Tuotteet kudotaan PVC-langoista, lisäksi lattiatuotteissa on PVC-pohja. Kudottua vinyylilattiaa on saatavana rullatavarana sekä eri muotoisina laattoina.

Rullalla toimitettava kudottu vinyylimatto muodostaa yhtenäisen lattiapinnan, kun vuotien saumat juotetaan yhteen. Laattamallisissa saumat asennetaan toisiaan vasten puskuun. Kudottu vinyylilattia on tutkitusti antibakteerinen. Kudotun vinyylin langat on kutomisen jälkeen laminoitu yhteen, joten kudelman alle ei pääse likaa.

Kuva Antibakt. vinyyli
Kuva Vinyylitapetti

Kudottu vinyylitapetti kestää hankausta

Kudottu vinyylitapetti on omiaan esimerkiksi hotellin seinäpinnoille ja tiskien etupintaan, sillä se kestää erinomaisesti hankausta ja täyttää vaaditut paloluokitukset. Kuvassa Valo Hotel & Work huoneisiin asennettu Memphis Wall, jonka paloluokka on B-s2, d0. Fitnice kudotuista vinyylitapeteista löytyy erilaisia tekstuureja ja runsaasti värejä hotellien sekä ravintoloiden sisustusten suunnitteluun.

Vinyylipäällysteiden käyttökohteita hotelleissa ja ravintoloissa

  • aulat ja käytävät
  • hotellihuoneet
  • ruokailutilat

Vinyylipäällysteiden edut hotellin ja ravintolan tiloissa

  • Kestävyys Vinyylilankut ja -laatat ovat tunnettuja erinomaisesta kestävyydestään, tarjoten pitkäikäisen ratkaisun tiloihin, joissa liikutaan paljon. Kovaan kulutukseen soveltuvana materiaalina ne säilyttävät kauneutensa ja ominaisuutensa pitkään. Kudottu vinyyli puolestaan kestää erityisen hyvin hankausta.
  • Helppo puhdistettavuus Vinyylilankku on vaivaton pitää puhtaana. Rungon vedenkestävyys tuo pitkäikäisyyttä ja tiivis pinta mahdollistaa helpon pyyhkimisen sotkuista ja tahroista, tarjoten turvallisen ja hygieenisen ympäristön. Kudottu vinyylilattia puolestaan on testatusti antibakteerinen.
  • Akustiikka Vinyylilattiat vaimentavat askelääniä, mikä auttaa vähentämään melutasoa tiloissa, joissa liikettä ja toimintaa riittää.
  • Laaja väri- ja kuosimaailma Valitse laajasta väri- ja kuosivalikoimasta sopiva vaihtoehto hotellin tai ravintolan teeman ja tyylin mukaisesti.

Tutustu hotellikohteisiin suosittelemiimme vinyylisarjoihin

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Varaa aika Etsi myymälä